Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2012 00:27 - Дойде краят на света - за Босфор ТВ
Автор: patzolino Категория: Новини   
Прочетен: 1941 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 22.12.2012 00:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ИЗТОЧНИК: www.standartnews.com/balgariya-obshtestvo/bez_btv_po_bulsatkom-172244.html

От тази нощ (а вече и от този момент) се преустановява излъчването на всички канали от групата на Босфор Медия Груп в мрежата на Булсатком.

УРА! УРА! УРА!

Ето и мнението на всяка от страните:

"Освен, че дължи сериозни суми, Булсатком отказва да поднови договора си за излъчване на 7 канала на bTV Media Group (бТВ, бТВ Action, бТВ Comedy, бТВ Cinema, Ring.bg, бТВ Lady и бТВ HD), на обща цена по-ниска от 2 лв. на абонат, а в същото време оценява и заплаща само за един канал в мрежата си 2,80 лв. на абонат. Това и дискриминация спрямо bTV", казаха от телевизията.


От Булсатком отрекоха да дължат пари. Те обясниха, че не приемат предложената от bTV Media Group нова цена, която е 3 пъти по-висока от досегашната. Това би довело до поскъпване на абонамента за клиентите. "Освен това, предложената от bTV Media Group оферта е със срок на валидност до 14.01.2013 г., което ни дава възможност да продължим преговорите до достигане на споразумение в рамките на посочения период", обясниха от сателитния доставчик. И допълниха: "Булсатком АД няма просрочване на дължимите суми, съгласно уточнените срокове в договора, подписан между двете страни и спирането на сигнала от страна на bTV Media Group би било нарушение на действащия към момента договор. Освен това, броя на абонатите са само основа за провеждане на преговори, а не основание за прекратяване на договор".




Защо ли в случая бих повярвал повече на позицията на Булсатком? 

Може би защото се сещам как завърши подобен спор с Халваджиян, на който не му понесе да му цензурират репортерите от "Господари на ефира" и им тегли една майна?

Или може би заради това, че Христо Мутафчиев е готов да съди Босфор ТВ-то в Страсбург заради скапаните договори, които пробутват на всички актьори, прецакали се някога да имат взаимоотношения с телевизия ер-малък? В тези договори има клауза, която забранява на артиста дори да дава интервю в друга медия!

Или може би заради откровено комерсиалната си политика относно излъчени филми и предавания със скапания си Воайоро.ком (voyo.com) сайт?

Или може би заради лицемерната си позиция спрямо торенти и "кражбата на авторско право"? 

Или може би просто, защото са подлога на управляващите?

Или може би просто, защото са сбирщина от идиоти, начело с Мирчето Бенатова и Анчето Цолова, претендиращи за висок професионализъм, а обслужващи лични интереси?

Или може би просто заради потурчената им програма и некомпетентно отношение към кадърните си журналисти, които един след друг избягаха оттам?

Или може би заради предавания като "Нека говорят", които са уж със социална насоченост, а когато човек зададе сериозен въпрос към министър в студиото, получава отговор "Не ни интересуваш"?

Защо ли след всичко това съм склонен да повярвам на позицията на Булсатком?
Защо ли, защо ли...?!?

Дали скоро няма да настъпи краят на света за потурчената ер-малък Медия Груп?


image

image



Колко трябва да си долен и глупав, за да прецакаш и малкото си останали зрители точно по празниците? Кажете, дами и господа от телевизия ер-малък? Колко?




Гласувай:
4



1. apostapostoloff - Тези типове са и си
22.12.2012 04:05
остават най- долнопробни идиоти!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: patzolino
Категория: Политика
Прочетен: 487984
Постинги: 156
Коментари: 261
Гласове: 355
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930