Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.05.2013 14:29 - Холандия се сдоби и с партия на педофилите
Автор: patzolino Категория: Политика   
Прочетен: 3633 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Холандия се страхува точно от нас ?!?!? Вижте това!

ИЗТОЧНИК: temanews.com/index.php



Докато бърчи нос пред разширяването на ЕС, страната на лалетата благосклонно дава официален статут на лица с престъпни сексуални предпочитания

 

 

image Предизвикателство за идилията в Холандия е новата партия на педофилите “Ближна любов, свобода и разнообразие”

Че холандците държат на собственото си спокойствие и не са склонни да се обременяват с последиците от евроразширяването в посока Източна Европа, вече всички го знаем. Амстердам постоянно се мръщи на евентуални проблеми отвън, които може да развалят хармоничната идилия в страната, но именно собственото є законодателство наскоро стана причина за голям обществен скандал. В основата му е инициативата на холандските педофили да учредят собствена политическа партия. Разбира се, страната на лалетата е известна с либералната си политика към леките наркотици, проституцията и сватбите между хомосексуалисти. Някак трудно съпоставими са обаче възможността да си избереш цигара с марихуана от богатия асортимент на някой от т. нар. кофи-шопове - все едно си поръчваш стандартен коктейл, и “свободата” на хора с престъпни сексуални предпочитания да си направят партия.
Холандия си изпати от собствената си демократичност. Прикрити под благовидното “Да дадем повече права на децата”, М. Уитенбогард, Ад ван ден Берг и Норберт де Джонг основаха официално педофилската си партия в сряда. Уитенбогард, изпълняващ длъжността председател на новосформираната организация, е известен в Холандия с публичните признания за педофилските си наклонности. Дейността му включва поемане на адвокатските услуги на подсъдими за насилие над деца и организиране на активистки изяви за защита правата на педофилите.


Партията
“Ближна любов, свобода
и разнообразие”


(на холандски се изписва като Naastenliefde, vrijheid & diversiteit - NVD) сочи за основна своя цел снижаване на долната граница на позволената от закона възраст за сексуални взаимоотношения от 16 на 12 години или пълното є премахване, както и легализиране на детската порнография. От щаба вече обявиха: “Ще разтърсим Хага!” Под претекст, че защитава детските права и воюва за повече свобода, партията иска лицата над 12 години да могат свободно да пушат, да употребяват алкохол и леки наркотици, да играят хазартни игри и да гласуват. 
“Забраната просто прави децата любопитни - обяснява мотивите си Ад ван ден Берг пред местната преса. - Ние искаме да направим педофилията предмет на дискусия,” уверява той и добавя, че тази тема е табу от 1996 г., когато в съседна Белгия Марк Дютру бе осъден за педофилия и убийство на две момичета. “Изпаднахме в немилост за известно време. Единственият начин да се чуе за нас е чрез парламента.”
Сред останалите искания, застъпени в програмата на партията, са да се разреши на частни лица да притежават детска порнография, както и излъчване на порнофилми по телевизията през деня. И още: сексуалното образование при децата да започне още с прохождането, а младежите над 16 години да имат право да участват в порнографски филми и да проституират, ако искат. В случай че са в графата 12-16 години, участието им във филми за възрастни трябва да бъде придружено от уточнението, че доброволно са се съгласили да участват. Специално създадена независима агенция ще следи дали участието им е по тяхно желание.

 

“Опитват се да го изкарат
все едно се борят за повече
права на децата


Позицията им, че на малолетните трябва да се разреши да имат сексуални контакти обаче, облагодетелства единствено тях самите”, заявява Ирен ван Енгелен, представителка на антипедофилското движение в Холандия.
Програмата на “Ближна любов, свобода и разнообразие” предвижда и легализиране на секса с животни (въпреки че насилието над животни продължава да бъде подсъдно), както и на твърдите наркотици, на правото да се разхождаш гол на публични места и на безплатното пътуване с влак за всички. След учредяването на партията заваляха стотици оплаквания от граждани. Политици пък търсят всякакви начини да я забранят. И не без основание - партията не е представена парламентарно, но хипотетично би имала право на участие в избори. Въпреки че анализаторите се съмняват NVD да получи голяма поддръжка, никой вариант не е за подценяване. Все пак в началото и Пим Фортаун бе смятан за безперспективен ексцентрик, а “Атака” бе само телевизионно предаване.

Анкета, проведена сред 5601 холандски граждани, даде следните резултати: 1% - да, подкрепям изцяло програмата на “Ближна любов, свобода и разнообразие”; 87% - партия, която пропагандира педофилията, трябва да бъде забранена; 12% - не бих гласувал за нея, но смятам, че в условия на демокрация подобна партия трябва да съществува.


Тагове:   партия,   Холандия,   деца,   педофили,


Гласувай:
1



1. vestitelkata - С извинение ама ще повърна. Не искам ...
29.05.2013 14:55
С извинение ама ще повърна. Не искам България да бъде част от тази извратена Европа! Трябва да бягаме с всичка сила от този съюз, а не да се тикаме насила в него.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: patzolino
Категория: Политика
Прочетен: 486180
Постинги: 156
Коментари: 261
Гласове: 355
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031