Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2012 15:17 - Анадолската телевизия ьТV
Автор: patzolino Категория: Други   
Прочетен: 2485 Коментари: 6 Гласове:
4

Последна промяна: 09.04.2012 18:33


Днес установих, че анадолската телевизия ьТV (по нашенски му ер-малък ТВ) са преустановили излъчването на повторения на сериали и предавания в тяхната страница.

Като цяло все по-малко гледам тази малоумна пропагандна медия, но искрено се забавлявах с единственото му хубаво нещо - Столичани в повече.

За съжаление не всеки път имам възможност да го гледам и до скоро се успокоявах, че винаги мога да си отворя сайта на ьТВ и да си гледам повторението. Да, но вече не.

Понеже малко парички лапат от реклами в самата телевизия, в сайта на ьТВ на всеки клик изскача реклама, заемаща целия екран, което безумно много дразни. Всичко това не стига на лакомата медия и затова е решила да изнесе всички свои видео предавания + въпросния сериал в отделен сайт, от който допълнително да скубят зрителите си.

След цялата тази нагла проява на анадолската и дупедавска телевизия ьТВ, не съм сигурен, че ще я погледна повече. Не че до сега съм търпял просташкото водене на сутришния блок от аматьорската Ани Цолова или манипулираните новинарски емисии, но вече дори и прогноза за времето няма да си пускам от въпросната телевизия.

ьТВ, изнагляхте прекалено много! Пожелавам ви да останете без рейтинг, за да се научите да уважавате своите зрители! Това, че сте платили наляво и надясно, за да се свали сериала от видео сайтове и торенти, не значи, че няма да ви хванат цаката скоро.



Гласувай:
4



1. zahariada - Сутрешните блокове.
29.03.2012 23:57
Сутрешните блокове (и не само) са опасни за здравето. В буквалният смисъл. Там има едни апфа и бета лъчи, които, когато проникнат в тебе, вече ще е късно. Резултатът (най-лекия) е зависимост. Връщането е трудно. Не гледай телевизия изобщо, ако ти е възможно. Поздрав!
цитирай
2. patzolino - Не знаех за това излъчване,
30.03.2012 08:53
но като цяло много рядко си пускам някой сутрешен блок, докато закусвам сутрин, а новини отдавна не гледам (просто няма смисъл).

Като цяло гледам да избягвам телевизията, защото е едно голямо губене на време. Дори и документалните предавания на телевизии като NationalGeographic и Discovery не могат да се приемат като чиста монета, тъй като и те се ползват като доста силен инструмент на правителствата (най-вече на САЩ). След като гледах едни страшно убедителни предавания за глобалното затопляне и други сълзливи тип Титаник за 11.09, вече си имам едно наум за това, което гледам изобщо.

Поздрави!
цитирай
3. shtaparov - Има си хас
01.04.2012 02:45
Има си хас телевизията на комунистите Гергови да не е анадолска!
цитирай
4. patzolino - Има си хас телевизията на комуни...
01.04.2012 12:56
shtaparov написа:
Има си хас телевизията на комунистите Гергови да не е анадолска!


Именно, да. Това една от причините почти да не гледам телевизия. Забелязал съм, че новините на Скат са с една идея по-истински и агресивни към правителството. Всички останали само се чудят как да не зададат някой неудобен въпрос и мястото им да изстине. Но и тях рядко ги гледам, тъй като те просто изпълняват някои други поръчки. Като цяло журналистика в БГ няма.
цитирай
5. shtaparov - Факти
04.04.2012 01:24
Почти всички организирани журналисти са продали съвестите си някому,за да не останат без работа. Честните и непримиримите между тях мизеруват безработни,останалите слугуват на чужденци. На гадни,а не на свестни чужденци!
цитирай
6. patzolino - Почти всички организирани журн...
06.04.2012 11:13
shtaparov написа:
Почти всички организирани журналисти са продали съвестите си някому,за да не останат без работа. Честните и непримиримите между тях мизеруват безработни,останалите слугуват на чужденци. На гадни,а не на свестни чужденци!


Лошото е, че това е практика в целия свят. Навсякъде медиите нямат за цел да информират, а да насочат обществото в дадена посока на мислене. Това се вижда и в документални телевизии като National Geographic и Discovery. Те нямат за цел да разследват и да покажат истината, а това, което САЩ им каже да покажат. Затова и толкова се напъваха и си изсмукваха от пръстите всевъзможни простотии за това как и защо са паднали кулите в Ню Йорк.

То вече в тоя свят на какво и на кого ли може да вярваш де... И всичките тия филмчета, които се появяват с разни теории на конспирациите, не се знае колко и те манипулират хората. Но все още съм склонен по-скоро да се доверя на тях, отколкото на глупостите, които дават по телевизията.

Със здраве!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: patzolino
Категория: Политика
Прочетен: 488320
Постинги: 156
Коментари: 261
Гласове: 355
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930